聯繫我們 登入

阴阳眼马来女生描绘她在宿舍见到的「鬼」样子!

Fengtimo 2017-10-07 檢舉

c60a550a96360467595cd1dd03be0efe0

cb040151318064eb38a4b2ac7e7a9c104

cf2503b7ac2d24e578d07fd7c5c0b2ee6

cd0e9d8012d834d279b5dd198c7b915f2

c7e452cfc66864108be8dc3fa2ce1cd00

c41c61dec2bcd466c9fb4372170e0ce00

c7df13b1248b549da9f5f64f3c552cec4

ce74e14b29a0740fd8777bb5327898199

接着她讲述其中一个「光头鬼」的故事:「妹曾讲过有关鬼在宿舍的空房间偷窥的事,它就是这个摸样的。」

Kemudian @amalinaahmd menyambung dengan menceritakan tentang satu makhluk yang menyerupai seorang kanak-kanak lelaki. Menurut @amalinaahmd, kanak-kanak itu selalu mengikutinya ketika dia mengambil peperiksaan akhir.

然后,她继续有讲述另一个「灵体」,是个小男生。这个「小鬼」在她年终大考时,常常跟着她。

"Hantu budak yang pernah ikut mel balik bilik masa mel final ritu. Mel tak takut sebab budak baik. ".

「这个小鬼曾经跟随我回到房间,我不怕,因为他不是坏小孩。」

"Oh ye semalam dia datang kat bilik. Ju-on tu. Tah kenapa dia datang tah rindu lah tu", tulisnya.

"对哦,昨晚他也有来我的房间。挺可爱的。他几时还会来,想念他呢「,她这样写。

Kemudian, @amalinaahmd menceritakan pula tentang cempaka. Ketika ditanya oleh seorang pengguna Twitter yang lain siapakah cempaka, @amalinaahmd berkata cempaka adalah kawannya.

然后她又提起」兰花「,有个网友就问」谁是兰花?「。她回答说:」兰花是我的朋友!「

"This is cempaka look a like. "

」兰花就是这个摸样的。「

"Cempaka. Dia dah tua dah sekarang ni. Tu yang last mel nampak lah. Pakaian serba kuning"

」兰花现在已经老啦。上一回我见到她,就是这个样子,穿整身黄的。「

Dan menceritakan tentang lakaran terakhirnya, @amalinaahmd menulis :

"Dua ni selalu nampak kat asrama kosong and kat rumah kat tepi jalan every where.

接着她讲述最后这张图:「这两个常常都看到,在空荡荡的宿舍了,家里,路旁。。。几乎每个角落」。

"Mel pernah nampak pontianak kat asrama kat ikbn wakaf tapai. Hahaha berterbangan. Mujur tak dengar dia mengilai

"Besok tu demam", tulis @amalinaahmd yang membahasakan dirinya Mel.

「妹还在培训中心的宿舍见过吸血鬼呢!哈哈哈 飞来飞去。幸好没有听到它发出狂笑声!隔天就发烧了!」 自称是妹的她在推特了这样写道。

怎样,看了这个妹子讲的」鬼「故事,会被吓到吗?

來源:www.twgreatdaily.com
文章部分内容來源於網絡,如果侵犯到您的隱私、權益、請點擊檢舉按鈕舉報,網站將在第一時間進行處理,謝謝合作! 檢舉

ca1ae6e66922847d2a71624329c54d7fc

c6b3b774163f44e64b481714162664089

c8ba432fa6158493d873c2dee49c4c53b

c745afd488b3f4d4baf017d23014b431a

c73f8c332bf90469cadd965a8049fbb3a

c820a975378bb4f3cb3be9273558f62bb

ce47444a3bbaf4a11b5bdc320e2924bff

c9b4b8ad612d242b692ad7eed77a10f64

搶先看最新趣文,請贊下面專頁
您可能會喜歡

喜欢就按个赞吧!!!


点击关闭提示
X
請輸入您的檢舉理由,我們會進行及時處理
請您使用真實的郵箱。如無法和您取得聯繫,我們將無法對您的檢舉進行處理